Laden...

Almi AL43SH 14 ton Tegelknipper

CODE: AL43SH14


Prijs: 3,676.00

(4,447.96 Incl. BTW)
Direct leverbaar

ALMI AL 43SH14

Verbeterd de arbeidsomstandigheden van de stratenmaker.

De AL 43SH14 met een knipdruk van 14 ton is niet uitgerust met vaste messen, maar met onder en boven een rij flexibel opgestelde hardmetalen (widia) snijtanden. Die passen zich naar het oppervlak van de steen aan.

De AL43SH14 is uitgevoerd met vijf hydraulische zuigers die ervoor zorgen dat de druk gelijkmatig verdeeld wordt over de knipbreedte. Dit garandeert een perfect knip resultaat, met één druk op de knop. Zelfs bij "probleemgevallen" als natuursteen of dikke tegels met een onregelmatig oppervlak, tot een hoogteverschil van 4 mm, maakt de "SH"-serie van ALMI korte metten.

Deze gepatenteerde precisietechniek vindt u alleen bij ALMI.De AL43SH14 heeft een slaglengte van 25 mm. Hierdoor kunnen stenen geknipt worden die onderling maximaal 25 mm.

In hoogte verschillen. Dit vereist minder vaak afstellen van de kniphoogte.
Voorzien van een onderhoudsvrije accu en een volautomatische lader die in de behuizing van de machine is gemonteerd. Deze volautomatische lader schakelt automatisch over in onderhoudsstand als de accu geladen is.

Alle ALMI steenknippers worden geproduceerd op een geavanceerde gerobotiseerde lascel. Hiermee wordt een constante kwaliteit gegarandeerd.

Aangesloten bij Webshop keurmerk